MUĞLA / BODRUM - Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Y. Batuhan GİRAZ - Müdür

BODRUM MESEM MÜDÜRÜ

İlkokulu Çorum´un Türkayşe Köyü´nde Birleştirilmiş sınıfta okudu. Orta okul ve Lise Eğitimini Çorumda tamamladıktan sonra 1989 -1993 yılında Marmara Üniversitesi´nden mezun oldu. Yedek Subay Olarak Askerlik görevini müteakiben 17 yıl süreyle Bursa da çeşitli okullarda öğretmen, müdür yardımcsı ve Okul Müdürü olarak çalıştı. İşletme ve Eğitim Yönetimi Alanında Yüksek Lisans yaptı. Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü bitirdi. İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Yüksek Lisansını tamamladı. B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Oldu. 2013 Yılında Bodrum´a tayin oldu. 2014-2019   Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü , 2019-2022 tarihler arasında Bodrum Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. 4 Mart 2022 tarihi itibariyle Bodrum MESEM Müdürü olarak çalışmaya başladı.