MUĞLA / BODRUM - Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi

Nis

22-28 Nisan 2024 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen 40 ülkeden 3 binden fazla sporcunun katıldığı KEMPO 2024 Dünya ŞAMPİYONASI'nda merkezimiz 10.sınıf öğrencisi Nursena KARABAY Sub Mission, Semi Kempo, Kata ve Ful Kempo kategorilerinde 4 dünya üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır. Öğrencimizi, ailesini ve antranörünü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında merkezimiz öğretmenleri Sevda Güngör Abdalrahman ve Emel Mete Çelik, öğrencilerimizle birlikte okul bahçemizde organik doğal tarım uygulaması gerçekleştirdiler. Toprağı işledikten sonra kavun, karpuz, domates, biber vb. değişik sebze ekimi gerçekleştirildi. Bereketli olması dileğiyle öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

BİR KİTAP BİR İNSAN PROJESİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKULUMUZDA KORİDOR KÖŞELERİNİ DEĞERLENDİREREK OKUMA VE SATRANÇ KÖŞESİ OLUŞTURDUK. BÖYLECE HEM BOŞ ALANLARI DEĞERLENDİRİP HEMDE KÜTÜPHANE VE KİTAPLARI GÖRÜNÜR YAPARAK ÖĞRENCİLERİMİZİ OKUMAYA YÖNLENDİRMEYİ AMAÇLADIK. OKUMA VE SATRANÇ KÖŞESİNİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN MOBİLYA ALANI ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE, OKULUMUZ DESTEK PERSONELİ SONGÜL HANIMA VE OKULUZ MEMURU CEMAL BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..

MAVİ YEŞİL OKULLAR PROJESİ

BAĞIMLILIK SEMİNERİ

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda düzenlenen kahvaltı etkinliği ile kutlandı.

Etkinliğe emekli olmuş öğretmenlerimiz de davet edilerek okul müdürü Y.Batuhan GİRAZ tarafından kendilerine plaket takdim edildi.

Ara

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER PROJE YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİYİZ

2022/2023 Eğitim Öğretim yılı Eğitimde İyi Örnekler Proje yarışmasında " Üretim Odaklı İnovatif Düşünce ve Uygulama Alanı"  İl Birinciliği ödülümüzü Kurum Müdürümüz Batuhan GİRAZ Muğla Valimiz Sn İdris AKBIYIK ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Emre ÇAY'dan aldılar. Bodrum kaymakamımız Sn Mustafa ÇİT, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Bülent ALDAL ve Şube Müdürümüz Sn Türker YURTSEVER standımızı ziyeret ettiler.

Proje Korrdinatörü Müdür Yardımcımız Pınar KUYUCU , sorumlu Öğretmenlerimiz Emel METE ÇELİk, Sevda GÜNGÖR ABDALRAHMAN, Damla DEMİRKIRAN  ve emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.